Promosi Percuma Secret Recipe Macam Tak Percuma

Dapatkan berita viral setiap hari:

Seorang netizen mengadu staff Secret Recipe Malaysia tak alert dengan promosi yang dilancarkan syarikat itu. Dengan promosi itu sepatutnya dia boleh mendapatkan My Secret Box percuma dengan pembelian kek yang dibelinya. Namun, staff meminta dia menambah lagi RM9 sekiranya mahukan item itu.

Post dari Dzuhai Sulaiman:

“Oh Secret Recipe Malaysia…tak guna buat promosi kalau staff sendiri x reti nak support…beli kek …dah bayar…tetiba nmpk secret box..tanya dia…dgn suara dan mimik muka yg annoying  😒…Dia ckp akk dh byr…patut kena tambah lg RM9 lg kalau nk box…tetiba hati rasa panas…cakap la ada promosi box…nak box kena tambah lg duit 🙄…

Tapi yg lg panas 🔥 🔥 🔥…bukak fb Secret Recipe ..rupanya secret box tu free ajer…penipuan apakah ini wahai secret resepi banting oiii 😤”

Komen-komen di FB page Secret Recipe juga rata-rata meluahkan rasa tidak puas hati:

Secret Recipe Promo

Ada sesiapa yang pernah alami situasi seakan begini?

Komen Facebook
BACA NI>  Betulkah Bebola Daging Meatball IKEA Kottbullar Mengandungi PORK?
Dapatkan berita viral setiap hari:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here